Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd

Nyheder

Karakteristika ved gaveæske i papir
Slip tid: 2020-08-14 17:18:53  Hits: 14

Karakteristika ved gaveæske i papir





Gaveæske er selskabet til alle former for festivaler og produkteremballage, for at nå formålet med promovering, så gaveæske er meget vigtig for produktets værditilvækst og salg.


Det almindelige materiale til fremstilling af gaveæske er papirmateriale. Emballeringsproducenter behandler karton af forskellige tykkelser til forskellige typer papirprodukter gennem professionelt udstyr og teknologi og monterer papiret med udsøgte mønstre på papen. Den almindelige måde at fremstille gaveæske på er at bruge grå plade til montering af kobberplade papir eller kunstpapir, udskrive tekstmønster eller logo bronzing UV.




I emballageindustrien er papiremballagebeholdere hovedsageligt kartoner og kartoner. Generelt er papirboksen lavet af hvidt pap, og kartonen er lavet af bølgepapir. I henhold til dens behandlingsegenskaber kan kartoner opdeles i foldekartoner og indsætte kartoner.






Karakteristika ved gaveæske i papir




Te gaveæske




Sammenfoldelig gaveæskeemballage er lavet af forskellige slags pap eller farve lille bølgepap. Under produktionen gennemgår det hovedsageligt trykning, overfladebehandling, udskæring og indskæring, boksfremstilling og andre arbejdsprocesser. Dets plane udfoldelsesstruktur er sammensat af konturskærende tangentlinie og indrykningslinje og er dannet af dyseopskærings- og indrykkningsteknologi. Die-presning er dens vigtigste procesfunktion. Denne type papirkasse kræver en høj kvalitet af dyse-skæreindrykket, så specifikationen og størrelsen er streng. Derfor er indskæringsindrykkelse en af ​​de vigtigste processer i kartonproduktionsprocessen og er grundlaget for at sikre kvaliteten af ​​kartonen.




Indsæt gaveæskeemballage er at indsætte og montere bundmaterialet pap med finérmaterialer. I basismaterialepapirstøbning er det undertiden også nødvendigt at bruge støbebehandlingsmetoden.




Råmaterialet til fremstilling af den bølgede æske med gaveæske er bølgepap. Bearbejdningen er at bruge papirtypeskæret på disketypen til at skære og rulle foldelinjen ud med det liniepresende hjul. Imidlertid er indskæringsindskæringen også en effektiv produktionsmetode, især til nogle ikke-lineære føringsprofiler og funktionelle strukturer, såsom ulige højde på indre og ydre svingdæksler, håndtagshuller, ventilationshuller, vindueåbninger osv. Kun ved anvendelse af støbemetoden er den let at forme.


Tidligere: Hvilke detaljer skal du være opm...

Næste: Hvad er funktionerne ved tilpasni...