Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd

Nyheder

Klassificering af gaveæsker
Slip tid: 2020-08-25 18:57:44  Hits: 13

Klassifikation af gavebokse


Der er forskellige stilarter af butikker gavebokse, herunder nuttede, elegante og af høj kvalitet.Disse gavebokse tiltrækker mennesker og øjne.Hvorfor skal gaver indpakkes uden for gaveæsken?Det kan være forvirrende af nogle mennesker.Lad nu UUUZU35;39 træde ind i verden af udsøgte gaveæsker og forstå klassificeringen af gaveæsker.


Sædvanligvis er de almindelige typer gaveæsker: Himmel og jord dækker gaveboks, boks type flip top gaveboks, chip gaveboks, skuffe type gaveboks.


Tiandi Gai gaveboks, som navnet antyder, er de øvre og nedre lag, som er delt i almindelig Tiandi Gai og Tiandi Gai på inderfælgen.


Der er tre stykker, fire stykker og fem stykker.Den afsluttende del af stykket har funktion som magnet adsorption og forstærkning.


Kassens type foldende gaveæske er lig med chip æsken.Den er fastgjort på den ene side og åbnet fra den anden side.Det er normalt forbundet med bånd.Afspil en skærmeffekt.


Den her kasse er fastgjort på den ene side og åbnet fra den anden side, ligesom skuffen i træ derhjemme.


I verden af gaveæsker, se introduktionen af kassetypen indført ovenfor.Produktionen af gaveæsker af høj kvalitet kræver også soul design, smukt tryk som en frakke, teknologi, der bringer temperament, fremragende materialer og håndværk.


Tidligere: Hvad skal man være opmærksom p...

Næste: No